Computers, printers, notebooks of tablet kopen? Koop ze rechtstreeks bij de specialist!

Computer hard- en software kunt u tegenwoordig overal kopen. Maar bent u dan zelf ook zo handig om dit goed te installeren en configureren? Weet u ook precies wat u nodig heeft en of de gekozen apparatuur compatibel met elkaar is? En wat betreft het updaten van software?

Wij beschikken over de kennis om een 100% goedwerkende computer samen te stellen waar u jaren plezier van heeft. Van een eenvoudige computer voor thuisgebruik, een razendsnelle game PC of een computer voor zakelijk gebruik. U kunt kiezen uit een door ons samengestelde computer of eentje die u zelf samenstelt. Onze verkopers helpen u daar graag bij. Wij geven graag kosteloos aankoopadvies.

Desgewenst met een extra servicecontract.

Een desktop computer koop je in Zwaag

de smeth en kok computers

Support en ondersteuning

Niks geen kleine lettertjes, maar duidelijke ondersteuning en goede afspraken. U wilt zorgeloos kunnen werken met uw nieuwe apparatuur, en wij gaan daar zorg voor dragen. Met 24/7 ondersteuning. Persoonlijk of via remote support.

De Smeth en Kok uit Zwaag is het adres voor aankoop van nieuwe hardware, onderdelen of software. Wij leveren hardware van alle merken o.a. HP, Asus, Acer, Lenovo, Dell, Ubiquiti, Draytek, Apple, Toshiba.

Inclusief ondersteuning, IT monitoring, oplossingen voor thuiswerken, internetdiensten en online backup. Toch nog een vraag? Pak de telefoon en kom in contact met onze specialisten. We helpen u graag op weg!

Game PC kopen

Zelf een Game PC samenstellen voor de ultieme spelervaring? Jij geeft dan zelf aan welke componenten je in je PC of laptop gezet wilt hebben, en wij bouwen hem voor je. Heb je daar niet zoveel kaas van gegeten? Dan kunnen wij dit uiteraard ook voor je doen en een racemonster voor je bouwen.

Tijdens het bouwen ‘tweaken’ we jouw Game PC om er het beste uit te halen. Want elk onderdeel heeft vaak weer extra opties waar onze specialisten alles vanaf weten. Veel onderdelen of componenten hebben wij op voorraad en anders hebben we het gewenste binnen een paar dagen in huis. Dus als jij zeker wilt zijn of wij jou kunnen helpen met de juiste computer of laptop, neem dan even vrijblijvend contact met ons op.

de smeth en kok computers

Zakelijk of particulier? Een degelijke computer koopt u bij ons!

De Smeth en Kok Computers leveren hard- en software voor de particulier en zakelijke markt. Hierbij kunt u denken aan pc’s, laptops, smartphones en tablets. Daarnaast ook routers, switches, NAS en alle verdere randgebeuren. Eigenlijk teveel om hier even snel samen te vatten. Voor elk budget kunnen wij een computer samenstellen.

Via deze website leveren we voornamelijk computers voor de particuliere markt. Zakelijke gebruikers hebben vaak andere wensen en opties nodig, en kunnen we u helpen en adviseren via onze andere website De Smeth en Kok.nl

Wat voor klant u ook bij ons bent of gaat worden, we bespreken vooraf eerst samen uw wensen en daar kunnen wij dan invulling aan geven. Elke gebruiker is weer anders, en elke gebruiker heeft zijn specifieke wensen. Maatwerk is hier het sleutelwoord. Bij dit maatwerk kunnen De Smeth en Kok Computers uit Zwaag e.o. het pre- configureren, installeren, verhuizen, onderhouden, afvoeren en verwijderen van data van eindgebruikers allemaal uit handen nemen zodat u er zelf geen omkijken naar heeft.

Na afloop regelen wij alles via onze IT monitoring tools om u 24/7 te kunnen ondersteunen. Met remote support helpen we u weer op weg. Waar u op dat moment ook achter een computer zit.

Wij leveren alle grote merken als HP,  Apple, Acer, Asus, Lenovo, Dell, Ubiquiti, Draytek en Toshiba.

Nee, dat is bij ons niet mogelijk

Advies kost niets bij ons. We hopen natuurlijk wel dat je de computer dan na afloop ook bij ons aanschaft. Dan kunnen we u ook na afloop blijven ondersteunen.

Wat voor computer gebruiker u ook bent, wij hebben hem!

hp business partner de smeth en kok computers
3cx de smeth en kok computers
ziggo zakelijk de smeth en kok computers
© De Smeth en Kok Computers 2023