WiFi signaal versterken, de oplossing!

Een hoop mensen lopen tegen vervelende WiFi problemen op en halen niet de gewenste snelheid die door Ziggo of KPN is opgegeven. Heel vervelend. Met een goede WiFi-versterker is al veel op te lossen, maar ook daarvoor gelden regels met het opstellen en plaatsen ervan. Gelukkig kunnen De Smeth en Kok Computers uit Zwaag u helpen met het beste WiFi-signaal! Lees verder hoe wij kunnen helpen.

Waarvoor kunnen we WiFi gebruiken?

wifi de smeth en kok computers

Besturing via WiFi

Ongemerkt bezitten we steeds meer apparaten die gebruik maken van een WiFi-signaal. Ga er dus vanuit dat u altijd een goed signaal nodig heeft. De plaatsing van de router en Wifi-versterker moeten daarom altijd op een goede plek in huis gezet worden.

Niet in een klein hoekje wegstoppen maar bijvoorbeeld op een centraal punt in een hogere positie. Zorg ook dat het signaal van de router niet afgeblokt wordt omdat dit kan leiden tot een slecht signaal. En dus apparaten die niet altijd optimaal werken.
Zeker als u veel domotica in huis heeft is het belangrijk dat het signaal meer dan optimaal is.

Een stabiele WiFi-verbinding

Niet alleen uw smartphone maakt gebruik van een WiFi-signaal. U kunt ook uw audio- en videoapparatuur op afstand besturen door middel van een app op de telefoon. Mocht het signaal dan niet optimaal zijn, dan werkt de app ook minder goed omdat hij de andere apparaten niet ziet.

Of u nu gebruik maakt van een router van KPN, Ziggo of andere partij, het moet gewoon goed werken en ons team van specialisten kan u hierbij helpen als u dat niet zelf kunt doen.

Het voordeel voor u is dat u er dan geen omkijken naar heeft omdat wij de ins- en outs kennen van de producten.

Besturing via WiFi

Naast alle besturings mogelijkheden die we hebben met een goed WiFi-signaal zouden we bijna nog het belangrijkste vergeten te vermelden. Beveilig uw netwerk met een goed wachtwoord! Niet even snel uw postcode en huisnummer gebruiken, maar een echt wachtwoord.

We komen nog wekelijks bij mensen aan huis waarvan het WiFi- wachtwoord zo kinderlijk eenvoudig is zodat het snel te raden is. Dat vinden hackers ook fijn. Maar dit kan de bedoeling natuurlijk niet zijn. Veelgehoord is de opmerking dat we ‘al zoveel moeten onthouden’. Er zijn vele handige apps beschikbaar die een wachtwoord voor u kunnen bedenken en waarmee u ze ook goed kunt onthouden.

U wilt toch niet dat een vreemde uw codes weet en zelfs op afstand mee kan kijken op uw beveiligingscamera’s? Geen idee hoe dit moet? Maak dan gewoon eens vrijblijvend een afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken. We helpen u graag!

wifi signaal de smeth en kok computers

We leven in een WiFi-wereld. Wij zorgen ervoor dat het goed werkt!

hp business partner de smeth en kok computers
3cx de smeth en kok computers
ziggo zakelijk de smeth en kok computers
© De Smeth en Kok Computers 2023