Reparaties aan uw computer

Als er iets stuk gaat of niet werkt aan uw computer is dat niet leuk. Wij weten dit als geen ander. Zit u net lekker thuis te werken en dan komt dat moment dat u niet verder kan. Balen! Maar gelukkig kunnen wij van De Smeth en Kok computers u helpen. Bij ons op de zaak, of bij u aan huis. Uiteraard alles volledig Corona-proof.

Onze servicedienst staat voor u klaar!

reparaties computer de smeth en kok computers

Computer en laptop reparaties

Computer of laptop stuk? Of een vervelend virus te pakken? Breng uw computer naar De Smeth en Kok in Zwaag en wij repareren hem voor u! Ook als uw computer steeds langzamer wordt of als Windows niet meer wil opstarten. Wij lossen hard- en software problemen met uw computer graag voor u op. Uiteraard met een prijsopgave vooraf!

Onze specialisten zorgen al jaren voor de reparaties van alle merken computers en laptops. Zakelijk en privé. Onze technische dienst checkt eerst het hele systeem om de oorzaak te achterhalen en gaan dan voor u aan de slag. In sommige gevallen kunt u er zelfs op wachten, afhankelijk van de klacht.

Meld altijd uw reparatie aan

Om op de hoogte te zijn van uw komst vragen we uw computer of laptop aan te melden. Voor een reparatie of onderhoudsbeurt ontvangt u eerst een offerte waar u via de e-mail een akkoord op dient te geven.

Wij vragen ook uw (mobiele) nummer voor het geval we snel een vraag aan u willen stellen, of een extra toelichting nodig hebben voor een reparatie.

Breng uw computer langs in Zwaag

Zo, u heeft de reparatie van uw computer of laptop aangemeld bij ons bedrijf in Zwaag. U ontvangt nu vooraf een offerte via één van onze medewerkers. Wij doen dit via een e-mail. Let u er ook even op dat onze e-mail niet terecht is gekomen in uw spam map.

Na akkoord van uw kant kunt u de computer bij ons langsbrengen in Zwaag. U ontvangt een reparatie bon en gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag.

computer reparaties de smeth en kok computers

Uw computer reparatie is bij ons in goede handen!

hp business partner de smeth en kok computers
3cx de smeth en kok computers
ziggo zakelijk de smeth en kok computers
© De Smeth en Kok Computers 2023